alle kategorier

Forside>Om os>Om PQWT

Om PQWT

                               

Hunan Puqi Geologic Exploration Equipment Institute og Hunan Puqi Water Environment Research Institute blev oprettet i maj 2006; Puqi-institutter beskæftiger sig primært med forskning og udvikling af følgende områder: geofysisk efterforskning, reduktion af ledningsnetværkstab, katastrofeforebyggelse og afbødning, jordskælvadvarsel, jord gennemtrængende kommunikation, smart rørledning og livssøgning.

                               

I de seneste år er i alt hundreder af millioner yuan blevet investeret i forskning og udvikling af videnskabelige forskningsprojekter og opførelse af talenthold. I overensstemmelse med det strategiske mål "styrkende videnskab og teknologi og styrkelse af talenter" samarbejdede Puqi-institutter og etablerede et langsigtet samarbejdsforhold med mange nationale videnskabelige forskningsinstitutioner, colleges og universiteter og foretog en række nationale videnskabelige forskningsprojekter. Puqi-institutter etablerede i fællesskab den "13. femårige nationale vand-specielle F & U-base" med Harbin Institute of Technology; i fællesskab etableret "Industri-universitet-forskning strategisk innovation samarbejdsbase" med Hunan University of Science and Technology; etablere "Practice Base for Industry, University and Research" med Changsha University.Historie

 • Af 2020

  Puqi har erklæret mere end 300 nationale patenter og softwareophavsret.

 • I 2019

  Puqi vandt andenprisen for Hunan-provinsens Science and Technology Progress Award.

 • I 2018

  Puqi blev tildelt som "at observere kontrakter og understrege troværdighed" firma af Hunan-provinsen og Changsha byregering. Puqi-produkter er blevet eksporteret til 108 lande.

 • I 2017

  Puqi Industry-University-Research Innovation Fund blev oprettet.

 • I 2016

  Puqi blev noteret på CCTVs liste over mærker.

VORES FACTORY