alle kategorier

Forside>Kunde support

1 Tillykke med PUCCI-instituttets store træk

Tid: 2020-12-16 Hits: 22
Hunan Puqi Geologic Exploration Equipment Institute og Hunan Puqi Water Environment Research Institute blev oprettet i maj 2006; Puqi-institutter beskæftiger sig primært med forskning og udvikling af følgende områder: geofysisk efterforskning, reduktion af ledningsnetværkstab, katastrofeforebyggelse og afbødning, jordskælvadvarsel, jord gennemtrængende kommunikation, smart rørledning og livssøgning.                       

I de seneste år er der i alt investeret hundreder af millioner yuan i forskning og udvikling af videnskabelige forskningsprojekter og opførelse af talenthold. I overensstemmelse med det strategiske mål om "styrkende videnskab og teknologi og styrkelse af talenter" samarbejdede Puqi-institutter og etablerede et langsigtet samarbejdsforhold med mange nationale videnskabelige forskningsinstitutioner, colleges og universiteter og foretog en række nationale videnskabelige forskningsprojekter. Puqi-institutter etablerede i fællesskab den "13. femårige nationale vand-specielle F & U-base" med Harbin Institute of Technology; i fællesskab oprettet "Industri-universitet-forskning strategisk innovation samarbejdsbase" med Hunan University of Science and Technology; etablere "Practice Base for Industry, University and Research" med Changsha University.

                       

I 2016 blev Puqi opført på CCTVs liste over mærker. I 2017 blev Puqi Industry-University-Research Innovation Fund oprettet. I 2019 blev Puqi tildelt som firmaet "at overvåge kontrakter og understrege troværdighed" af Hunan-provinsen og Changsha byregering. Puqi-produkter er blevet eksporteret til 108 lande. I 2019 vandt Puqi andenprisen for Hunan Province Science and Technology Progress Award. I 2020 har Puqi erklæret mere end 300 nationale patenter og ophavsret til software.