alle kategorier

Forside>Kunde support>Nyheder

Sådan kører du eller borer din egen brønd

Tid: 2021-05-08 Hits: 45

R {} GKY [0 (G] UD $ UICU ~ UV4S

En af forhindringerne for at leve af nettet er at have en ren vandforsyning. En af de allerbedste måder at løse dette problem er med din egen brønd.

Når du beslutter dig for et sted til dit hjemsted, skal du kontakte dit lokale geologiske undersøgelseskontor for at finde ud af, om jordforholdene der giver dig mulighed for at installere en brønd. Når du først ved, at du kan grave en brønd på dit land, er der nogle tip til faktisk at køre eller bore din brønd.

Før du starter

Først skal du beslutte, om du vil køre eller bore din brønd, og tjek med din lokale bygningsafdeling for at se, om en tilladelse er påkrævet. Hvis et lokalt forsyningsselskab leverer tjenester til ejendomme i nærheden, skal du kontakte dem og sørge for, at der ikke er nogen underjordiske servicelinjer, der krydser din ejendom, og hvis de gør det, skal du bestemme deres placering, inden du begynder at grave.

Find ud af, om der er nogen kloakledninger, gamle cisterner eller septiske systemer på landet. Find ud af, hvad din lokale bygningskode kræver så langt som afstand eller tilbageslag for en brønd fra nogen af ​​disse strukturer. Hvis din lokale kode ikke adresserer dette specifikt, skal du grave mindst 50 meter væk fra dem for at undgå at forurene din vandforsyning.

Valg af en god placering

Din brønd skal være på et sted med højere højde end nogen kloakledninger, cisterner eller septiske systemer. Kontroller også for jordkvalitet. Byg aldrig en brønd i et sumpet, vådt område.

Vand findes i sandlag fanget mellem lag af kul. Du bliver nødt til at gå dybt nok (normalt mindst 30 fod, men bedre vand er normalt dybere) for at finde vand.

At køre en brønd

Den billigere, men mere fysisk krævende måde at grave din brønd på er at køre den. Men hvis jorden i dit område har et højt lerindhold, kan det være svært at umuligt at køre din egen brønd, og du bliver nødt til at bore.

Borer en brønd

Hvis jordforholdene i dit område (eller begrænsninger i fysisk styrke) forbyder dig at køre en brønd alene, kan du enten betale en professionel for at bore brønden (meget dyrt) eller du kan købe et sæt og bore det selv.

PQWT-TC kortlægning af geofysisk prospektering med en knap underjordisk vanddetektor bruger det naturlige elektriske felt som arbejdende elektromagnetisk feltkilde, baseret på resistivitetsforskelle mellem underjordisk sten, malm eller grundvand, måler det naturlige elektriske felt på jorden af ​​N forskellige frekvenser elektrisk feltkomponent .

Enheden kan automatisk danne profilkortet og kurvegrafen i instrumentet, hvilket betyder, at du kan få borepositionen, så snart målingen er færdig. Det kan spare dig for mange omkostninger og tid.

4YZAPHV_9R] M [2MH% YWT [2W

IWG7XD% PJ1% (YC_JJM1) SPI

Du skal også bruge en luftkompressor, der leverer mindst 90 PSI luft til at drive motoren og borekronen og for at holde mudderet tilbage til overfladen, så du ikke ender med et stort mudderhul med din bor fast i det. Hvis du vælger at bore din brønd i stedet for at køre den, og du går dybere end 50 fod eller deromkring, har du brug for en pumpe i jorden for at flytte vandet til overfladen.

Et par ting at bemærke

Uanset om dit drev eller borer din brønd, vil de første 100 liter vand være mudret. Det skal rydde, når du kommer forbi 100-gallon-mærket. Og brug aldrig dit kildevand, før du har testet det for at sikre, at det ikke er forurenet med nogen form for kemikalier, bakterier eller andre fremmede stoffer. At bore eller køre en brønd er ikke så svært, når du kender trinnene, og arbejdet er værd at fordelen!

For mere information, kontakt os venligst.

www.pqwtcs.com
[e-mail beskyttet]
T: + 86 731
+ 86 13548970999

R355~D{G})V8A]P7LB7YZ9V

8E @ BXIE [S3A_VT8888YBT7I% [NREY (`3LLY1 $) ZB} QSP5Y