alle kategorier

Forside>Kunde support>Nyheder

Spar penge ved at finde godt vand

Tid: 2021-05-08 Hits: 148

T_FF_OXRG) ~ BV] HZ ~ [HP_1M

Boring af vandbrønde kan være dyrt og tidskrævende, især når du ikke ved, hvor du skal bore! Hvis du får forkerte oplysninger om, hvor du skal bore til din brønd, kan du ende med at bruge tusinder af dollars og ende med jord fyldt med huller. med PQWT-instrumenter gør vi det til vores mål at levere de bedste vandplaceringsmaskiner med den nyeste teknologi i branchen.

Gennem professionel institution med senioringeniører og mellemingeniører års erfaring og brug af avanceret teknologi. vores F & U-fokus på hydrogeologisk efterforskning, intelligent datafangsteknologi og anvendelse af speciel teknik, kan vores enheder lokalisere den underjordiske akvifer og lokalisere det optimale borested. ingen computer skal PQWT-enheden automatisk estimere den dybde, du skal bore, og det potentielle udbytte af din brønd.
Vores naturlige elektriske feltundersøgelser hjælper dig med at lokalisere grundvand, og som et resultat er PQWT-instrumenter førende inden for dette felt. Mange boremaskiner og borudviklere bruger vores maskiner, fordi de ser vellykkede resultater fra vores naturlige elektriske feltmåling med modstandskontraster underjordiske klipper og mineraler. Det naturlige elektriske felt på overfladen af ​​N forskellige frekvenser elektriske feltkomponenter, i henhold til deres forskellige variation, vi studerer. Unormale ændringer i geologiske legemer frembringer, når de løser geologiske problemer i en elektrisk efterforskningsmetode.
Denne metode måler den elektriske komponent i jordens elektromagnetiske felt, såkaldt naturlig elektrisk feltmetode. Ifølge denne teori henviste design og produktion af udstyr kaldet potentiel frekvens for detekteringsinstrument til naturligt valgt frekvens elektrisk feltinstrument eller instrumenter til geologisk efterforskningsarbejde.
Dette er den gennemprøvede metode til at finde den underjordiske akvifer og lokalisere brøndvand. Spar penge og dit land ved hjælp af PQWT-instrumenter og hans eftersalgsservice 7/7!

Jane | Salgs-ingeniør
Hunan Puqi Institute for Geologisk efterforskningsudstyr
Værelse 301, bygning A16, Jiahai industripark,
No 1318 Zhongqing Road, Kaifu District, Changsha,
Hunan, PR Kina. 410000.
Kontor: + 86-73582237112