alle kategorier

Forside>Kunde support>Nyheder

PQWTs 15-års jubilæum & XNUMX-års jubilæum for grundlæggelsen af ​​det kommunistiske parti for kinesiske uddannelsesaktiviteter

Tid: 2021-05-24 Hits: 135

billede


Femten års rejse fortsætter vi kontinuerligt.

Fifteen års arbejdeING hårdt, PQWT er førende i branchen og har opnået bemærkelsesværdige resultater!

 

Fra starten af ​​sin oprettelse har PQWT altid bevæget sig fremad med en pioniers holdning og ånden fra en innovatør, idet den opretholder en konstant og stærk udviklingsmoment og har opnået bemærkelsesværdige præstationer i branchen. Denne bemærkelsesværdige præstation kan ikke opnås uden støtte og hjælp fra mennesker fra alle samfundslag og den utrættelige indsats og hårdt arbejde fra alle medarbejdere.

 

Under fejringen uddelte Chen Bo, sekretær og dekan for PQWT Research Institute trofæer til ekspertkonsulenterne Yang Dianjun og Ji Yongping, der har ydet fremragende bidrag til vores virksomhed. Vicedekan Yang Zhui, vicedekan Xiao Yuefei og vicedekan Liu Ruifeng kom på scenen for at udstede certifikater til "PQWT Star" for at takke dem for deres bidrag til virksomheden og sende de mest specielle og oprigtige velsignelser til kolleger.

 

Femten år med at overvinde forhindringer, PQWT har udfordret sig selv og bevæget sig fremad.

Fortsæt integritet, persist i markedsorientering og persist i iværksætterånd. I femten år har PQWT fulgt konceptet med at blomstre akademiet for videnskab og teknologi, styrke talentakademiet, overvinde forhindringer, udfordre sig selv og fortsætte. Ved fejringen holdt sekretær og dekan for PQWT Research Institute Chen Bo en vigtig tale med titlen "Time is beautiful, Life is true - Glem ikke vejen, da du kom", med vægt på og omfattende analyse af de nøglefaktorer, der understøtter PQWT's hurtige udvikling.

 

Tidligere handlede seniorerne deres liv for fred; now, vi er badet i lykke og glæde; in fremtiden vil vi tilbagebetale samfundet gennem hårdt arbejde. Den 21. maj kom alle partimedlemmer og virksomhedsmedarbejdere i PQWT til Jiangxi Autumn Harvest Uprising Bronze Drum Memorial Hall og udførte uddannelsesaktiviteter med temaet "lære partihistorie, forstå den oprindelige hensigt og øve mission", huske de revolutionære forgængere, lytte til historien om partihistorien, tegne den majestætiske magt, fremme studiet og uddannelsen af ​​partihistorien i dybden.

 

Femten års herlighed er blevet fortiden, standing ved et nyt udgangspunkt, påbegynder en ny rejse, glem aldrig den oprindelige hensigt, vi tror på, at PQWT vil fortsætte med at videreføre sin standhaftige stil, arbejde hårdt, fortsætte med at bevæge sig fremad og skabe ny glans!