alle kategorier

Hjem> Kunde support > Nyheder

Ofte stillede spørgsmål om vandlækage

Tid: 2021-05-08 Hits: 129

Nogle husejere vil opleve sprængte rør, nogle vil opleve problemer med vandvarmeren, og nogle vil have problemer med deres afløb, men et VVS-problem, som de fleste husejere vil opleve mindst én gang, er en lækage. Fra små vandhanelækager til større pladelækager er utætheder et af de mest almindelige VVS-problemer, som boligejere skal forholde sig til, og når det er sagt, så synes vi, det er vigtigt for dig at vide en ting eller to om dem.

Hvad får rør til at lække?
Almindelige årsager til, at rør lækker:
Overtryk. Når der påføres for meget tryk på rørene, kan det nemt få dem til at springe ud. Mens ja, VVS-materialer er designet til at kunne modstå tryk, så husk på, at de virkelig kun kan klare så meget.
Revner. Selvom revner ikke opleves så almindeligt på grund af nye fremskridt inden for VVS-teknologi, er de bestemt stadig mulige. For de rør, der revner, skal vandet et sted hen, mens det bevæger sig igennem, så det er kun naturligt, at en smule begynder at sive ud.
Korrosion. Korroderende rør kan absolut også føre til en lækage, og korrosion kan være forårsaget af en række faktorer - disse faktorer inkluderer kemikalierne i dit vand, pH i dit vand, temperaturen på dit vand, vandtrykket og hastigheden, og iltindholdet i dit vand. De mest almindelige årsager til rørkorrosion er næsten altid direkte relateret til vandkvaliteten. Som et resultat er at få dit vand behandlet en af ​​de bedste måder at forhindre lækager i at danne sig i dine rør. Læs mere om vores vandbehandlingsydelser.

Hvordan ved du, om du har en utæthed i dit hjem?
Selvom lækager nogle gange kan være svært for øjet at få øje på direkte, hvis du er på udkig efter advarselsskiltene nedenfor, har du en bedre chance for at fange en læk i tide til at få den repareret, før tingene løber ud af hånden . For eksempel,
Advarselstegn, du har en lækage:
Et fald i vandtrykket
Vandpletter på dit loft, gulve eller vægge
I mere indlysende tilfælde skal du holde øje med tegn på vandskade, skimmelsvamp, skæve gulve eller vægge. En skæv eller misfarvet væg eller et gulvbræt kan indikere, at vand har samlet sig i dette område og allerede har gjort skade, selvom du ikke kan se fugt i øjeblikket. Det er alle tegn på, at et skjult VVS-rør lækker.
En højere vandregning end normalt
En højere vandregning end normalt er en nem måde at fortælle, at der foregår noget inden for dine vægge. Medmindre du har haft en pludselig ændring i dit vandforbrug, bør din vandregning være forholdsvis konsekvent. Hvis dine vandforsyningsregninger er væsentligt og uventet højere end tidligere regninger, kan det tyde på en lækage. Sammenlign også dine vandregninger med dine naboers. Hvis der er en væsentlig forskel, kan dit hjem være utæt.
En stigning i dit hjems luftfugtighed
Meldug dannelse
Selvom det ikke er usædvanligt, at der vokser små mængder meldug på steder, hvor vandet konstant flyder (såsom hjørnerne af dit brusebad), hvis det begynder at opbygge sig hurtigt, og på mærkelige steder, er det et sikkert tegn på, at du har en lækage på dine hænder.
Mærkelige lyde
Et af de mere tydelige advarselstegn er støj. Hvis du hører hvæsende eller dryppende lyde i nærheden af ​​inventar såsom dit toilet eller håndvask, er der en god chance for, at der løber vand et sted, som det ikke burde være.
Pludselige vandpytter
Medmindre du har spildt noget, bør dit gulv ikke være vådt - en slags no-brainer, ikke? Så hvis du bemærker fugtige pletter på dit tæppe, eller dit gulv ser ud til at være misfarvet, kan der være noget, der lækker under det.
Rustne rør
Store våde pletter i din have
For at bestemme utætheder udendørs, start med at tage et kig på din haveslange. Når den er tændt, bør der ikke være nogen dryp, hvor den forbinder til studsen, men hvis der er, skal du muligvis udskifte slangeskive og sikre, at forbindelsen er mere sikker.
Vandforbrugsmålinger, der overstiger 12,000 gallons om måneden
I perioder med koldere temperaturer forklarer EPA, at en familie på fire generelt ikke bør bruge mere end 12,000 liter vand om måneden. Så hvis dit vandforbrug overstiger dette (i forhold til størrelsen af ​​din familie), er der en god chance for, at du har en lækage.
Advarselstegn, at du har en utæthed i dit hjem

Yderligere advarselsskilte og tips til at opdage en vandlækage:
Tjek din vandmåler!
Tjek din vandmåler og noter niveauet. Sørg for, at ingen bruger vand i et par timer, og gå derefter tilbage og tjek måleren igen (det er nemmest at registrere det første niveau, når alle går i seng, og derefter tjekke det igen om morgenen). Hvis niveauet har ændret sig, har du sandsynligvis en lækage.
Tjek dit toilet!
Selv en lille toiletlækage kan føre til betydeligt vandspild over tid. Fjern dit tanklåg og læg et par dråber madfarve bagerst i tanken. Vent cirka tredive minutter og kom så tilbage til dit toilet. Tjek toiletskålen for at se, om der er lækket farvet vand fra tanken ind i skålen. Hvis du ser farven komme igennem, har du en lækage.
Tjek din vaskemaskine!
Uanset dens placering i dit hjem, er din vaskemaskine et emne, der skal passes ordentligt, hvis du vil undgå større oversvømmelser. Det er tilrådeligt at tjekke slangerne regelmæssigt for buler, revner, flosser og utætheder omkring enderne. Du bør også sørge for at efterlade mindst 4 tommer mellem vandtilslutningen og bagsiden af ​​vaskemaskinen for at forhindre knæk i slangen.
Tjek rutinemæssigt for utætheder!
Du bør rutinemæssigt tjekke for advarselsskilte om vandlækage for at forhindre større skader på både dit hjem og andre værdifulde genstande. Når et eller flere af disse advarselstegn er synlige, er chancerne for, at du har eller er i fare for at udvikle en lækage. Læs mere om fordelene ved et årligt lækagedetektionsopkald.

Hvor skal du lede efter VVS-lækager i dit hjem?
Hvis du har mistanke om, at der er en lækage i dit køkken, badeværelse eller inde i en væg – hvor end det måtte være – men ikke kan finde kilden, så gør følgende:

Badeværelser:
Start med at tjekke rummet under din vask for tegn på fugt. Men hvis lækagen ikke kommer fra dine vaskerør, bliver du nødt til at gå videre til bruseren. For at lokalisere kilden til en lækage i nærheden af ​​badekarret eller bruseren, start med at sprøjte lidt vand rundt om brusedøren for at se, om noget spildes ud på gulvet. Derudover bør du også inspicere tætningen omkring dine armaturer for at se, om der er revner. Hvis nogle er til stede, er der en god chance for, at din lækage stammer fra dem.
Køkkener:
I lighed med dit badeværelse bør din første handlingsplan være at tjekke under vasken. Hvis bunden af ​​P-fælden er fugtig, eller du bemærker vandpletter i bunden af ​​dine skabe, kan du vædde på, at lækagen starter i din vask. Derudover, hvis du bemærker ændringer i dit gulv, såsom at laminat bliver løs, kan du muligvis også spore lækagen tilbage til din vask.
Vægge:
Det er ret nemt at bemærke en lækage i din væg - de mørke pletter er svære at gå glip af! I dette scenarie er det dog at finde kilden, der kan være vanskelig. Så snart du bemærker tegn på et dryp, skal du se, om du kan spore, hvor det starter og slutter. På dette tidspunkt bør du i det mindste være i stand til at afgøre, hvor lækagen er baseret. Så kan en ekspert blikkenslager som os selv komme ind og klare resten!

Hvad er nogle måder at forhindre VVS-lækager i dit hjem?
Et overfyldt skab kan forårsage en lækage. Mange mennesker bruger skabet under deres vask til at opbevare rengøringsartikler og andre husholdningsartikler, men når denne plads er for fyldt, og tingene rammer dine rør, er der større sandsynlighed for, at der dannes en lækage.
Nogle gange er det bedre at udskifte end at reparere. Tag din vandhane, for eksempel. Hvis det kommer til det punkt, hvor det er for korroderet, kan det være svært for dig at finde de rigtige dele, hvis reparationer er nødvendige. Når dette sker, kan det være den bedste løsning at installere en ny vandhane helt (selvom du virkelig elsker din gamle).
Du skal vide, hvor din hovedafspærringsventil er. Hvis du nogensinde støder på en lækage i dit hjem, skal du vide, hvor hovedafspærringsventilen er, da det første skridt til at løse problemet er at lukke den. Selvom du ikke kan slukke for vandet ved din vandmåler i en alvorlig nødsituation, kan det være meget nemmere at vide, hvor din hovedafspærringsventil er.

Hvad er nogle luskede kilder til vandlækager?
Tilstoppede afløbsledninger - En tilstoppet afløbsledning kan være mere end en besvær. Mere alvorlige tilstopninger kan føre til overløb eller endda sprængte linjer.
Korroderede rør – Over tid, efterhånden som dit VVS-system ældes, kan du opleve, at dine VVS-rør bliver korroderede. Disse er almindelige kilder til VVS-lækager derhjemme. Hold øje med ældre rør og få udskiftet højrisikorør for at undgå vandskader.
Højt vandtryk – Højt vandtryk kan føles rart i bruseren, men for meget tryk kan belaste dit VVS-system og forårsage utætheder.
Trærodsinvasioner - Træer søger konstant vandkilder - og desværre, hvis der er en revne i dit VVS-rør, kan trærødder invadere dit VVS-system. Hold øje med fald i vandtrykket eller langsom drænende dræn.
Rørsamlingslækager – Utætte rørsamlinger er skjult dybt inde i dine vægge og er ofte svære at få øje på, før det er for sent. Hold øje med lavt vandtryk!
Slitage – Dit køkkenhane har et væld af bevægelige dele, og som et resultat er det tilbøjeligt til at blive slidt over tid. Heldigvis er det nemt at ordne en utæt vandhane!

Hvad er farerne ved skjulte lækager?
Ikke alene bliver utætheder større med alderen, men de kan også potentielt forårsage skader på dit hjem. Udover at spilde vand, en ressource, som vi alle er afhængige af hver dag, kan husholdningslækager også forårsage store vandskader – skader, der kan være dyre at reparere. For ikke at nævne, vandskader kan også føre til helbredsproblemer for alle i dit hjem - her taler vi om skimmelsvamp. Da utætheder kan forårsage strukturelle skader på dit hjem og potentiel sygdom hos dem, der bor i det, virker det kun indlysende, at du bør få dem repareret så hurtigt som muligt!

Lækagesporing og reparation giver en række fordele, herunder:
Reduceret eller elimineret vandtab
Reduceret risiko for skader i forbindelse med utætheder
Reduceret behov for nødreparationer
Reduceret behov for vandbehandling og tryksætning
Kan lækager blive større, hvis de ignoreres?
Ja. Bare fordi en lækage er lille nu, betyder det ikke, at den ikke vil vokse sig større over tid. Vand, der lækker ud af dine rør eller armaturer, vil i sidste ende forårsage tilstrækkelig korrosion til, at selv en lækage på størrelse med et hul kan vokse og potentielt forårsage skade på dit hjem.

Mange mennesker tror, ​​at små lækager vil forblive små, selvom de ignoreres i et stykke tid, men sandheden er, at de med tiden vil blive værre. Det er fordi vandet fra lækagen vil erodere dine rør, hvilket i sidste ende får en lille læk til at vokse i størrelse. Små utætheder kan hurtigt blive til tusindvis af dollars i reparationer, hvis du ikke reparerer dem hurtigt.

Stiger alle vandlækager til overfladen?
Desværre er det ikke alle utætheder, der kommer op til overfladen, og faktisk vil mange holde sig skjult i ret lang tid. Almindelige kilder til skjulte lækager omfatter regnstormsrør, kloakledninger, vandløbskanaler og øde rør. Den nemmeste måde at finde disse er ved at bruge lydforstærkningsudstyr. Når du ved dette, bliver det vigtigt for dig at arbejde med en blikkenslager regelmæssigt for at opdage eventuelle utætheder, du mangler.

PQWT-L-serien er en nyligt opdateret og multifunktionel vandlækagedetektor, den anvendes til forskellig detektering af lækage af udendørs vandrør, brandrør, varmesystem, indendørs vandrør og underjordisk varmegulvrør. Ved at indsamle og analysere lækagesignaler løser det problemet med trykrørsvandlækage.

Y)SVD5(JFO3QITY6[W{7`OQ

For mere produktinformation, kontakt whatsapp/telefonnummer 008618817121525, Email:salesengineer@pqwtcs.com


Hotte kategorier