alle kategorier

Forside>Kunde support>Nyheder

Ofte stillede spørgsmål om vandlækage

Tid: 2021-05-08 Hits: 53

Nogle husejere vil opleve sprængte rør, andre vil opleve problemer med vandvarmeren, og andre vil have problemer med deres afløb, men et VVS-problem, som de fleste husejere vil opleve mindst en gang, er en lækage. Fra små vandhane lækager til store plader lækager er lækager et af de mest almindelige VVS-problemer, som boligejere har at gøre med, og når det er sagt, vi synes det er vigtigt for dig at vide noget eller to om dem.

Hvad får rørene til at lække?
Almindelige grunde til, at rør lækker:
Overtryk. Når der påføres for meget tryk på rørene, kan det let få dem til at springe en lækage ud. Mens ja, VVS-materialer er designet til at være i stand til at modstå tryk, skal du huske på, at de virkelig kun kan klare så meget.
Revner. Selvom revner ikke opleves så almindeligt på grund af nye fremskridt inden for VVS-teknologi, er de bestemt stadig mulige. For de rør, der knækker, skal vandet gå et sted, når det bevæger sig igennem, så det er kun naturligt, at en smule begynder at sive ud.
Korrosion. Korroderende rør kan også absolut føre til lækage, og korrosion kan være forårsaget af en række faktorer - disse faktorer inkluderer kemikalierne i dit vand, pH i dit vand, temperaturen på dit vand, vandtrykket og hastigheden og iltindholdet i dit vand. De mest almindelige årsager til rørkorrosion er næsten altid direkte relateret til vandkvaliteten. Som et resultat er at have dit vand behandlet en af ​​de bedste måder at forhindre, at der dannes lækager i dine rør. Læs mere om vores vandbehandlingstjenester.

Hvordan ved du, om du har en lækage i dit hjem?
Selvom lækage undertiden kan være hårdt for øjet at få øje på direkte, hvis du er på udkig efter advarselsskiltene nedenfor, har du en bedre chance for at få en lækage i tide til at få det repareret, før tingene går ud af hånden . For eksempel,
Advarselstegn, du har en lækage:
Et fald i vandtryk
Vandpletter på dit loft, gulve eller vægge
I mere åbenlyse tilfælde vil du være opmærksom på tegn på vandskade, skimmel, skæve gulve eller vægge. En skæv eller misfarvet væg eller gulvbræt kan indikere, at vand har samlet sig i dette område og allerede har gjort skade, selvom du ikke ser fugt i øjeblikket. Dette er alle tegn på, at et skjult VVS-rør lækker.
En højere vandregning end normalt
En højere vandregning end normalt er en nem måde at fortælle, at der sker noget inden for dine vægge. Medmindre du har haft en pludselig ændring i dit vandforbrug, skal din vandregning være relativt konsistent. Hvis dine vandforsyningsregninger er betydeligt og uventet højere end tidligere regninger, kan det indikere en lækage. Sammenlign også dine vandregninger med dine naboers. Hvis der er en væsentlig forskel, lækker dit hjem muligvis.
En stigning i dit hjems fugtighed
Meldugdannelse
Selvom det ikke er usædvanligt, at der vokser små mængder meldug steder, hvor der konstant strømmer vand (såsom hjørnerne på dit brusebad), hvis det begynder at opbygge sig hurtigt og på mærkelige steder, er det et sikkert tegn på, at du har en lækage på dine hænder.
Mærkelige lyde
Et af de mere åbenlyse advarselsskilte er støj. Hvis du hører hvæsende eller drypende lyde i nærheden af ​​armaturer som dit toilet eller vask, er der en god chance for, at der strømmer vand et sted, som det ikke burde være.
Pludselige pytter
Medmindre du har spildt noget, bør dit gulv ikke være vådt - en slags ikke-brainer, ikke? Så hvis du bemærker fugtige pletter på dit tæppe, eller dit gulv ser ud til at være misfarvet, kan der lække noget under det.
Rustne rør
Store våde pletter i din have
For at bestemme lækager udendørs skal du starte med at kigge på din haveslange. Når den er tændt, skal der ikke være nogen dryp, hvor den forbinder til tappen, men hvis den er, skal du muligvis udskifte slangeskiven og sikre, at forbindelsen er mere sikker.
Vandforbrugsaflæsninger, der overstiger 12,000 liter pr. Måned
I perioder med koldere temperaturer forklarer EPA, at en familie på fire generelt ikke bør bruge mere end 12,000 liter vand om måneden. Således, hvis dit vandforbrug overstiger dette (i forhold til størrelsen på din familie), er der en god chance for, at du har en lækage.
Advarselstegn, du har en lækage i dit hjem

Yderligere advarselsskilte og tip til påvisning af vandlækage:
Tjek din vandmåler!
Kontroller din vandmåler, og registrer niveauet. Sørg for, at ingen bruger noget vand i et par timer, så gå tilbage og tjek måleren igen (det er nemmest at registrere det første niveau, når alle går i seng, og tjek det derefter igen om morgenen). Hvis niveauet er ændret, har du sandsynligvis en lækage.
Tjek dit toilet!
Selv en lille toiletlækage kan medføre betydeligt vandspild over tid. Fjern dit tanklåg, og læg et par dråber madfarve bag på tanken. Vent omkring tredive minutter, og kom derefter tilbage på dit toilet. Kontroller toiletskålen for at se, om der er lækket farvet vand fra tanken ind i skålen. Hvis du ser farven komme igennem, har du en lækage.
Tjek din vaskemaskine!
Uanset placeringen i dit hjem er din vaskemaskine en vare, der har brug for ordentlig pleje, hvis du vil undgå større oversvømmelser. Det tilrådes at kontrollere slangerne regelmæssigt for buler, revner, flosser og lækager omkring enderne. Du skal også sørge for at efterlade mindst 4 inches mellem vandtilslutningen og bagsiden af ​​vaskemaskinen for at forhindre knæk i slangen.
Kontroller rutinemæssigt for lækager!
Du bør rutinemæssigt kontrollere for advarselsskilte om vandlækage for at forhindre større skader på både dit hjem og andre værdifulde genstande. Når et eller flere af disse advarselsskilte er synlige, er chancerne for, at du har eller er i fare for at udvikle en lækage. Læs mere om fordelene ved et årligt opkald til lækagedetektion.

Hvor skal du kigge efter VVS-lækager i dit hjem?
Hvis du har mistanke om, at der er en lækage i dit køkken, badeværelse eller inde i en mur - uanset hvor det måtte være - men ikke ser ud til at finde kilden, skal du gøre følgende:

Badeværelser:
Start med at kontrollere rummet under din vask for tegn på fugt. Men hvis lækagen ikke kommer fra dine vaskerør, skal du gå videre til brusebadet. For at finde kilden til en lækage i nærheden af ​​karret eller brusebadet skal du starte med at plaske vand rundt om bruserdøren for at se, om der spildes ud på gulvet. Derudover skal du også inspicere tætningen omkring dine armaturer for at se, om der er revner. Hvis nogle er til stede, er der en god chance for, at din lækage stammer fra dem.
Køkkener:
I lighed med dit badeværelse skal din første handlingsplan være at kontrollere under vasken. Hvis bunden af ​​P-fælden er fugtig, eller du bemærker vandpletter i bunden af ​​dine skabe, kan du vædde på, at lækagen begynder i din vask. Derudover, hvis du bemærker ændringer i dit gulv, såsom at laminat løsner sig, kan du muligvis også spore lækagen tilbage til din vask.
Vægge:
At bemærke en lækage i din væg er ret let - de mørke pletter er svære at gå glip af! I dette scenario finder det dog den kilde, der kan være vanskelig. Så snart du bemærker tegn på dryp, skal du se, om du kan spore, hvor det starter og slutter. På dette tidspunkt skal du i det mindste være i stand til at bestemme, hvor lækagen er baseret. Så kan en ekspert blikkenslager som os komme ind og gøre resten!

Hvad er nogle måder at forhindre VVS-lækager i dit hjem på?
Et overfyldt kabinet kan forårsage lækage. Mange mennesker bruger kabinettet under vasken til at opbevare rengøringsmateriel og andre husholdningsartikler, men når dette rum er for fyldt, og tingene rammer i dine rør, er der mere sandsynlighed for, at der dannes en lækage.
Nogle gange er udskiftning bedre end reparation. Tag f.eks. Din vandhane. Hvis det kommer til det punkt, hvor det er for korroderet, kan det være svært for dig at finde de rigtige dele, hvis reparation er nødvendig. Når dette sker, kan det være den bedre løsning at installere en ny vandhane helt (selvom du virkelig elsker din gamle).
Du skal vide, hvor din hovedafspærringsventil er. Hvis du nogensinde støder på en lækage i dit hjem, skal du vide, hvor den vigtigste afspærringsventil er, da det første skridt til at løse problemet er at lukke den af. Mens du ikke kan slukke for vandet på din vandmåler i en alvorlig nødsituation, kan det være meget enklere at vide, hvor din hovedafspærringsventil er.

Hvad er nogle luskede kilder til vandlækager?
Tilstoppede afløbsledninger - En tilstoppet afløbsledning kan være mere end en ulempe. Mere alvorlige træsko kan føre til overløb eller endda briste linjer.
Korroderede rør - Over tid, når dit VVS-system aldrer, kan du opleve, at dine VVS-rør bliver korroderede. Dette er almindelige kilder til vvs-lækager derhjemme. Hold øje med ældre rør og få udskiftet højrisikorør for at forhindre vandskader.
Højt vandtryk - Højt vandtryk kan føles godt i brusebadet, men for meget tryk kan belaste dit VVS-system og forårsage lækager.
Trærodsinvasioner - Træer søger konstant vandkilder - og desværre, hvis der er en revne i dit VVS-rør, kan trærødder invadere dit VVS-system. Hold øje med dråber i vandtryk eller langsomt drænet dræn.
Rørledslækage - Utætte rørforbindelser er skjult dybt inde i dine vægge og er ofte svære at få øje på, indtil det er for sent. Hold øje med lavt vandtryk!
Slid - Din køkkenarmatur har masser af bevægelige dele, og som et resultat er den tilbøjelig til at blive slidt over tid. Heldigvis er det let at rette en utæt vandhane!

Hvad er farerne ved skjulte lækager?
Ikke kun bliver lækager større med alderen, men de kan også potentielt skade dit hjem. Ud over spild af vand, en ressource, som vi alle er afhængige af hver eneste dag, kan lækager i husholdningerne også forårsage store vandskader - skader, der kan være dyre at reparere. For ikke at nævne, kan vandskader også føre til sundhedsmæssige problemer for alle i dit hjem - her taler vi om skimmel. Da utætheder kan medføre strukturelle skader på dit hjem og potentiel sygdom for dem, der bor i det, synes det kun åbenlyst, at du skal reparere dem så hurtigt som muligt!

Lækagedetektion og -reparation giver en række fordele, herunder:
Reduceret eller elimineret vandtab
Reduceret risiko for skader forbundet med lækager
Nedsat behov for nødreparationer
Nedsat behov for vandbehandling og tryk
Kan lækager blive større, hvis de ignoreres?
Ja. Bare fordi en lækage er lille nu betyder det ikke, at den ikke vokser større over tid. Vand, der lækker ud af dine rør eller armaturer, vil i sidste ende medføre nok korrosion til, at selv en lækage i pinhole-størrelse kan vokse og potentielt forårsage skade på dit hjem.

Mange mennesker tror, ​​at små lækager forbliver små, selvom de ignoreres i et stykke tid, men sandheden er, at de med tiden vil blive værre. Det skyldes, at vandet fra lækagen eroderer dine rør, hvilket i sidste ende får en lille lækage til at vokse i størrelse. Små lækager kan hurtigt blive til tusindvis af dollars i reparationer, hvis du ikke reparerer dem hurtigt.

Stiger alle vandlækager op til overfladen?
Desværre vil ikke alle lækager stige til overfladen, og faktisk vil mange forblive skjulte i lang tid. Almindelige kilder til skjulte lækager inkluderer regnstormrør, kloakledninger, strømkanaler og øde rør. Den nemmeste måde at finde disse på er ved hjælp af lydforstærkningsudstyr. Når du ved dette, bliver det vigtigt for dig at arbejde regelmæssigt med en blikkenslager for at opdage eventuelle utætheder, du måtte gå glip af.

PQWT-L-serien er en nyopdateret og multifunktionel vandlækagedetektor, den anvendes til forskellige detektering af lækage af udendørs vandrør, brandrør, varmesystem, indendørs vandrør og gulvrør til underjordisk varme. Ved at indsamle og analysere lækagesignal løser det problemet med lækage af trykrørsvand.

Y) SVD5 (JFO3QITY6 [W {7`OQ

For mere produktinformation, kontakt whatsapp / telefonnummer 008618817121525, e-mail:[e-mail beskyttet]