alle kategorier

Forside>Kunde support>Nyheder

10 ting, du skal vide: Vvs-lækager

Tid: 2021-05-08 Hits: 38

Tip 1
Pak dine rør i varme.Det vigtige træk er de udvendige rørledninger. Hvis koldtvandsrørene berører bygningens ydre del, når vandet ikke bruges, og temperaturen er meget kold, vil rørene sandsynligvis fryse. Den eneste gang, vand ikke fryser, er, når det bevæger sig, så det er en god ide at lade alle vandhaner være åbne, mens du er væk hjemmefra i længere tid. Det bedste, du kan gøre, er dog at isolere hele rummet.


Tip 2
Du ved muligvis ikke, hvad der er rigtigt, men du kan normalt se, hvad der er forkert. Se hurtigt på synlige rør i dit hus, bare for at holde øje med, hvad der foregår med dem. Husejere kontrollerer ofte ikke rutinemæssigt; så dukker der en vandpyt op i kælderen, der beskadiger deres værdigenstande, og de havde ingen anelse om, at noget var galt. Du kan se på rørene i din kælder og ikke have nogen idé om, hvad du ser på, men hvis du ser rust, bøjning eller dråber vand, ved du bestemt, at der er noget galt.

Tip 3
En fyldt vask kan let forårsage lækage. Under din køkkenvask skal du bare kigge ind imellem og se om der er dryp. Det er altid en god idé at tage et kig.

Tip 4
Sæt tappeventilen tilbage. I nogle tilfælde skal der installeres en frostfri slangesmæk, især hvis røret går gennem et cementfundament. Med slangesmagen kan du lukke vandet tættere på indersiden af ​​huset for at forhindre frysning.

Tip 5
Radiatorer har brug for et godt niveau og en åben ventil. Den første ting, du skal gøre, er at kontrollere radiatorens stigning: den skal altid hældes tilbage mod dampkilden. På den måde, når vandet kondenserer, kan det løbe tilbage til kedlen.

Tip 6
En utæt vandvarmer er en dødvarmer. Det største problem er, at foringen slides, og du drypper vand fra bunden. Hvis der drypper meget vand, skal du ringe til producenten og oplyse modelnummeret. du kan få held og opdage, at produktet stadig er under garanti. Når du skifter vandvarmeren, skal du prøve at installere en gryde under den.

Tip 7
Blæs ikke en pakning - udskift den. Hvis du drypper vand fra brusetuden, er det meste af tiden en defekt vaskemaskine eller et defekt sæde i kroppen. Så længe du har isoleringsventiler til at isolere vand til dette område, skal det være en relativt let løsning. Isoler vandet til det brusebad, demonter håndtagene og tag stammen ud, hvor skiven er; udskift derefter, geninstaller og observer det.

Tip 8
Spor fældelækagen tilbage til væggen. Når du har en lækage, kan det ofte være på bagsiden, hvor den faktisk forbinder til væggen, i hvilket tilfælde du bliver nødt til at adskille afløbsarbejdet. Ofte kan du endda stramme det med dine hænder for at se, om utætningen stopper. Hvis det ikke gør det, skal du bare bruge en skruenøgle til at stramme det lidt op.

Tip 9
Skiver og o-ringe er meget billigere end en ny armatur. Hvis der bæres en skive, selvom du klemmer den, kan du stadig få dryp, hvis den er defekt. Du skal fjerne det, der er defekt, sætte en ny skive, stramme den igen, sæt håndtaget på igen og afprøve det.

Tip 10
Mekaniske vandhaner holder aldrig evigt. En vandhane er en mekanisk ting, så til sidst lækker den. Nogle mennesker kan lide vandhanen, der allerede er der, selvom den er ældre; andre foretrækker at installere en ny. Der er et punkt, hvor vandhanen er så gammel og korroderet, at det vil være svært at få dele til den. Meget af tiden er det simpelthen billigere at installere en ny.
PQWT-L-serien er en nyopdateret og multifunktionel vandlækagedetektor, den anvendes til forskellige detektering af lækage af udendørs vandrør, brandrør, varmesystem, indendørs vandrør og gulvrør til underjordisk varme. Ved at indsamle og analysere lækagesignal løser det problemet med lækage af trykrørsvand.

QWEBB`8RU @ BC ~ 9R_UJ_ ~ 411

For mere produktinformation, kontakt whatsapp / telefonnummer 008618817121525, e-mail:[e-mail beskyttet]