alle kategorier

Forside>Kunde support>Nyheder

Hvilke værktøjer er nødvendige for at øge rørledningstrykket i vandrørslækagen?

Tid: 2021-05-08 Hits: 33

Hvilke værktøjer er nødvendige for at øge rørledningstrykket i vandrørslækagen?

Hvornår vil der anvendes værktøjer til at øge trykket i rørledningen i processen med lækagedetektion? Når man tester rørledningslækage, når lækagepunktet er relativt lille, og lækagepunktet ikke er indlysende, når det detekteres med en lækagedetektor, er det nødvendigt at bruge et værktøj til at øge rørledningstrykket for at øge lydkildesignalet fra rørledningslækagen punkt, hvorved detekteringseffektiviteten og mere nøjagtighed forbedres.

Én. Hvilke værktøjer er der brug for til at øge rørledningstrykket til rørledningen?
Manuel rørledningstrykinstrument (hydraulisk tryk)
I0S94AE{9A7_NS(60QRH@RE

Det manuelle rørforstærkerinstrument er et almindeligt anvendt og relativt simpelt værktøj til detektering af tryk. Dens størrelse er 30 cm firkantet, men den er stadig meget effektiv. Værktøjet inkluderer en donkraft, en manometer, en vandtank og en forbindelsesslange. Den anvendte trykanordning bruges specifikt til at teste trykstyrken i vandrøret. Funktioner: Billig og nem at bære, nem at betjene.

To.Automatisk elektrisk trykluftpumpe (lufttryk)

L8W% MXYC9P %% TV3FPUK558I

Når vandtrykket er pumpet, når det konstateres, at trykfaldet er langsomt, men der stadig er et trykfald, kan vandrøret være helt dækket af vand; på dette tidspunkt har vandtrykket ingen praktisk effekt, og det kan kun vurderes ved at øge lufttrykket for at kontrollere lækagepunktet. På dette tidspunkt er lufttrykket bedre end vandtrykket, og den dannede lækagestøj er som en "knurrende" lyd. Når du vælger en luftpumpe, skal du prøve at vælge en god støjreducerende effekt, som ikke forårsager interferens eller forstyrrer folk under testen; vælg en lille størrelse. Dette er praktisk at bære.
Test for at øge trykket på rørledningen
Testen for at øge rørledningstrykket er en af ​​de almindelige metoder til at bestemme, om der er vandlækage ved tilslutningen af ​​vandrøret. Når du tester tryk, skal du kontrollere leddene og ventilerne en efter en og lukke dem tæt, ellers vil det direkte påvirke nåleffekten af ​​trykprøvemaskinen.

Tre. Hvad er en test for at øge trykket på en rørledning?

4_M6LA_I [3K (_} CD @ Z @ 2SQM

Instrumentet til test af rørledningens tryk falder ikke inden for den angivne tid, eller faldet er mindre end 0.1, hvilket indikerer, at rørledningen til vandrøret er god, og det viser også, at instrumentet til test af rørledningens tryk er også i normal arbejdstilstand.
Bemærk: der må ikke være vandlækage ved hvert stik og vandhane.

Fire. hvordan man opdager, om rørledningen lækker:
1. I tryktesten skal der anvendes en manometer med en målenøjagtighed på 0.1 MPa, og manometeret skal installeres så lavt som muligt på det laveste punkt i hele rørledningssystemet.
2. Når rørledningen er fyldt med vand, skal du fjerne luften i rørledningen og derefter lukke vandmålerens hovedventil, og testen kan begynde.
3. Testtrykket er 1.5 gange det maksimale mulige arbejdstryk (normalt 8-10 kg vandtryk). Forbindelsen mellem røret og PVC-fugen skal f.eks. Vente ca. 5 timer, før PVC-forbindelsen tilsluttes inden tryktesten, og det maksimale tryk må ikke overstige 6 kg. Generelt er trykmåling og holdetid for PP-R vandrør 30 minutter. Hvis hele systemet ikke har vandlækage i stikket, falder trykindikatoren til 0.5 kg, hvilket er et normalt interval. Årsagen er: rørledningen er forårsaget af intern trykudvidelse, men af ​​sikkerhedsmæssige årsager skal hele rørledningssystemet kontrolleres igen.

Fem. Hvor kan du købe værktøjerne til lækagedetektion og trykprøvning af vandrør ??
Du kan købe det fra leverandører af vand- og elmaterialer, mellemstore butikker og hardware- og elbutikker. Det anbefales at købe i en lokal hardware butik, eftersalgsservice er mere praktisk!

Hvis du har andre spørgsmål, så kontakt mig når som helst. WhatsApp / Wechat: 008618817121511.E-mail:[e-mail beskyttet]